sad je sve jasno

Luka Modrić izazvao paniku u Realu; prije povratka u Madrid ide na pregovore u Saudijsku Arabiju!

23.03.2023 u 12:49

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija na početku kvalifikacija za EURO 2024. godine prvo u subotu (25. ožujka, 20.45 sati) igra s Walesom u Splitu, a potom 'vatreni' u utorak (28. ožujka, 20.45 sati) u Bursi igraju s Turskom. Nakon te utakmice Luka Modrić neće krenuti put Madrida i to je izazvalo pravu paniku u Realu

Španjolski mediji podsjećaju kako je Luka Modrić (37) na kraju ove sezone slobodan igrač, ugovor s Real Madridom traje mu do kraja lipnja, a 'kraljevi' mu još nisu ponudili novi. Čini se kako se na Santiago Bernabeu još uvijek premišljaju iako je predsjednik Reala Florentino Perez nekoliko puta istaknuo kako u klubu i dalje računaju na kapetana 'vatrenih'.

No, problem je to što Modrić ne odustaje od nastupa za hrvatsku reprezentaciju i u Realu samo zbog toga odugovlače s ponudom novog, jednogodišnjeg ugovora.

S druge strane, ni Modrić ne misli dovijeka čekati, pa tako španjolski mediji otkrivaju kako se kapetan 'vatrenih' nema namjeru odmah nakon utakmice s Turskom vratiti u Madrid! Razlog? Pregovori s mogućim novim poslodavcima!

Jer jedan od klubova koji je ozbiljno zainteresiran za Luku Modrića je saudijski Al Nassr, za koji igra njegov bivši suigrač iz Reala i dobar prijatelj Cristiano Ronaldo, a sportski direktor je - Goran Vučević.

Španjolski mediji sad tvrde kako je Modrić odlučio da će nakon utakmice s Turskom u Bursi (utorak, 28. ožujka) na dan ili dva 'skočiti' do Rijada na sastanak s čelnicima Al Nassra!

  • +20
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, Dugopolje, 21.3.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Podsjetimo, Modrić je u siječnju navodno odbio prvu ponudu, radilo se o ugovoru na dvije i pol godine uz plaću od čak 40 milijuna eura po sezoni! Ukupno bi tako Modrić, da je prihvatio, zaradio 100 milijuna eura čime bi automatski postao treći najplaćeniji nogometaš svih vremena! Odmah iza Cristiana Ronalda i Kyliana Mbappea!

Sad je sigurno da mu Saudijci neće ponuditi ništa manje, a baš je zato u Madridu zavladala panika. Modrić sigurno neće još dugo čekati, a poziv iz Rijada itekako ima težinu. Sad je sve na Florentinu Perezu, u sljedećih par tjedana mora se izjasniti ili će ostati bez jednog od najvažnijih igrača.