U UTRKU PO NASLOVE

Mišković i Rijeka visoko podigli ljestvicu; što o tome misle u Dinamu i Hajduku?

14.12.2023 u 16:15

Bionic
Reading

Prošlog vikenda njegova je momčad doživjela domaći poraz 2:4 od Slaven Belupa. No, atmosfera u klubu s Rujevice nije narušena, a dodatni optimizam došao je uz projekt 'Nove Kantride'. Sve to komentirao je i prvi čovjek kluba Damir Mišković

'Ako pogledamo cijelu godinu, napravili smo više od očekivanog. Imali smo krizu, ali desi se to u sportu. Zadovoljan sam kako smo napravili momčad i kakva je atmosfera na Rujevici i koliko članova imamo. Tu je i novi projekt Kantride, puno se radi. Možda se to ne vidi izvana, ali rezultati su dobri', rekao je Damir Mišković, prvi čovjek Rijeke.

Što se Miškovića tiče, projekt nove Kantride trebao bi zaživjeti.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Što se mene tiče, realan je. Ima puno papirologije koju trebaju odraditi Grad i država. Hvala svim vijećnicima i gradonačelniku, napravili smo barem prvi korak. Koliko će vremena trebati, teško je reći. Nadam se narednih devet mjeseci do godinu dana da bi trebalo biti zgotovljeno. Onda idemo dalje. Za investitore nadam se da neće trebati brinuti', dodao je Mišković i najavio ciljeve na godinu koja nam dolazi vrlo brzo.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

'Da svi budemo živi i zdravi. Htio bih naslov i kup! Uvijek si postavim malo veće ljestvice. Borit ćemo se do kraja, vidjet ćemo kako će biti'.

Na radost svih navijača Rijeke.

Sažetak utakmice Rijeka - Slaven Belupo Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport