OSTACI BOJKOTA

Mirna navijačka večer dinamovaca u Tkalči

28.09.2011 u 09:44

Bionic
Reading

S obzirom na to da Bad Blue Boysi ove sezone ne idu na utakmice Lige prvaka, dogovorili su se da će dvoboj protiv Lyona pogledati u popularnoj Tkalčićevoj ulici u Zagrebu

Navijači su se, prema dogovoru, počeli okupljati na Cvjetnom trgu, odakle su zajednički krenuli preko Jelačić placa na dogovorenu destinaciju. Nije ih bilo puno, tek petstotinjak, ali su se pridružile i kolege, te su se navijači u kafićima pomiješali s posjetiteljima i prostor ispred brojnih punktova za gledanje pristojno se popunio.

Dvoboj je protekao u kombinaciji pjevanja i komentiranja, izvršnog predsjednika tek se povremeno 'spominjalo'. Obzirom na rezultat i dojam s terena, decibeli su slabili. Ni skupina na Gerlandu ni ova u Zagrebu nije imala pretjeranog razloga za optimizam nakon drugog gola i misli su se polako okrenule prema dvobojima s Ajaxom.

Nakon zadnjeg zvižduka, 'plavo' društvo polako se počelo razilaziti, a okupljena policija ostala je bez posla. Upaljene su dvije baklje, što su bile jedine natruhe incidenata i obje strane položile su ispit zrelosti. Navijačka večer protekla je u uzornom tonu, još samo da je Dinamo bio malo zreliji i dodao začina na 'plavu' večer u Tkalči.