serie a

Mirko Marić ušao u igru i nakon samo četiri minute na terenu zabio za bod Monze

26.11.2023 u 18:56

Bionic
Reading

Nogometaši Cagliarija odigrali su danas na svom terenu neriješeno 1:1 protiv Monze u susretu 13. kola Serie A

Cagliari je poveo golom Alberta Dosene u 10. minuti, a izjednačio je bivši igrač Lokomotive i Osijeka Mirko Marić u 61. minuti. Marić je ušao u igru samo četiri minute prije gola.

Monza je remizirala šesti put u prvenstvu i deveta je na tablici s 18 bodova, a Cagliari je 18. s 10 bodova, dva više od posljednjeplasirane Salernitane.

Nogometaši Sassuola odnijeli su pobjedu iz Empolija, gdje su 4:3 svladali istoimenog domaćina u utakmici 13. kola talijanske Serie A.

Caputo je doveo Emoli u vodstvo u 3. minuti iz kaznenog udarca, potom je Sassuolo došao do prednosti golovima Pinamontija (9) i Matheusa Henriquea (20), da bi za 2:2 na poluvremenu stijelac bio Fazzini (25). Berardi je iz kaznenog udarca donio prednost Sassuolu (66), Kovalenko je izjednačio na 3:3 u 86. minuti, da bi Berardi svojim drugim golom (90+2) osigurao sva tri boda za goste.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Hrvatski reprezentativac Martin Erlić odigrao je cijelu utakmicu za pobjedničku momčad.

Dramatično je bilo i u dvoboju Frosinonea i Genoe, u kojem je domaća momčad pobijedila 2:1. Soule (34) je postigao vodeći gol za Frosinone, a četiri minute poslije izjednačio je Malinovski (38). Pobjedu Frosinoneu donio je Monterisi golom u četvrtoj minuti sučevog dodatka (90+4).

Kapetan Genoe Milan Badelj igrao je do 88. minute.

Standings provided by Sofascore