napušta barcelonu

Minhenski Bayern iznenadnim transferom vrijednim 15 milijuna eura primirio navijače; tog je igrača želio i madridski Atletico

03.10.2020 u 13:00

Bionic
Reading

Nogometaši minhenskog Bayerna, aktualnog europskog i njemačkog prvaka, u ovom prijelaznom roku nisu išli za pretjeranim osvježavanjem momčadi, jer treneru Hansu Flicku stigao je tek,od zvučnih pojačanja, Leroy Sane. Istina, novi u momčadi su i Alexander Nübel, Tanguy Nianzou, Joshua Zirkzee i Adrian Fein, ali upitno je koliko će oni minuta dobiti u najjačoj postavi bavarskog kluba

Zbog svega toga, odnosno ne baš raskošne trgovine, navijači Bayerna nisu oduševljeni potezima Hasana Salihamidžića, koji je zadužen upravo za ovaj dio klupske politike.

Ipak, ove subote plasirana je informacija kako je Bayern zavukao ruku u blagajnu te kako za 15 milijuna eura plus bonuse, iz Espanyola dovodi 23-godišnjeg Marca Rocu, bivšeg mladog reprezentativca Španjolske, a koji bi mogao igrati na pozicijama defenzivnog odnosno centralnog veznog.

Roca je prošle sezone bio s klubom iz Barcelone član La Lige, ali od ove je u Segundi Division. No, i takav je bio na meti madridskog Atletica, ali sada se u igru uključio i Bayern, te ga očito uspio nagovoriti na selidbu u München.