počeli pregovori

Milan hitno nazvao Rebićevog agenta; Talijani žele otkupiti Hrvata i priključiti mu zvijezdu Real Madrida, ali postoji jedan veliki problem

10.07.2020 u 06:58

Bionic
Reading

AC Milan je sjeo za stol s Rebićevim menadžerom Falijem Ramadanijem koji zastupa i Luku Jovića s ciljem da od iduće sezone ubojiti dvojac predvodi napad slavnog kluba

Ante Rebić ove je sezone apsolutno oduševio u dresu Milana. Iako je krenuo nešto sporije i nije odmah igrao na svojoj poziciji, kada se aklimatizirao pretvorio se u pravog golgetera i u potpunosti opravdao svoj nadimak 'Zvijer iz Vinjana'. Ove je sezone u Serie A u 20 utakmica zabio 10 golova i upisao jednu asistenciju, a u zadnje je vrijeme, uz Zlatana Ibrahimovića, apsolutno najbolji pojedinac u Milanu.

Zato i ne čudi da ga čelnici kluba žele otkupiti od Eintrachta iz Frankfurta s kojim ima ugovor do 2022. godine i koji ga je posudio Milanu. Milan je zato hitno na sastanak pozvao Rebićevog agenta Falija Ramadanija koji zastupa i napadača Real Madrida i nekadašnjeg Antinog suigrača Luku Jovića. Plan Milana je da Rebiću priključe i srpskog napadača i dobiju ubojitu kombinaciju koju je imao Eintracht do nedavno.

Talijanski mediji pišu kako je Rebić impresionirao čelnike Milana koji su odlučili da posudbu pretvore u trajno rješenje. Rebić je stigao u Milan, a Andre Silva je poslan u drugom smjeru i inicijalni dogovor je bio da posudba traje dvije godine, ali Milan se već nakon jedne sezone odlučio ući u pregovore oko otkupa Hrvatovog ugovora.

Ramadaniju su jasno dali do znanja da žele Rebića otkupiti od Eintrachta, a raspitali su se i oko mogućnosti dovođenja Luke Jovića koji se nije najbolje snašao u Real Madridu. 22-godišnji srpski reprezentativac bi rado promijenio sredinu i otišao negdje gdje će dobiti veću minutažu, ali kod njegovog transfera postoji jedan veliki problem.

Taj problem je njegova plaća koja iznosi visokih pet milijuna eura godišnje što Milan nije spreman plaćati za igrača koji je u 16 utakmica u La Ligi zabio tek dva gola. S Ramadanijem će pokušati dogovoriti nekakvo smanjenje plaće, a onda pokušati postići i dogovor s Realom, barem za posudbu na početku.