vraća se u serie a

Marko Pjaca dobio je možda i posljednju priliku da spasi karijeru; ovaj poziv mora prihvatiti bez razmišljanja

30.07.2020 u 13:07

Bionic
Reading

Marko Pjaca (25) stvarno nije imao sreće s ozljedama koje su mu zamalo uništile karijeru. Na žalost, u Juventusu više na njega ne računaju, nakon posudbi u Fiorentini i Anderlechtu vrijeme je da krene dalje. Dobra je vijest kako je Pjaca dobio ponudu koja se ne odbija...

Talijanski mediji navode kako je trener novog prvoligaša Beneventa, legendarni Pippo Inzaghi, objavio koja pojačanja očekuje u svojoj momčadi.

Već je doveden iskusni poljski stoper Kamil Glik (32) iz Monaca, transfer napadača Loica Remyja iz Chelseaja praktički je zgotovljen, a u pregovorima su Lapadulom i Gervinhom.

No, u skupini igrača koje Inzaghi obvezatno želi vidjeti u Beneventu za sljedeću sezonu je i naš Marko Pjaca (25).

Pojedini mediji navode kako Pjaca s Juventusom ima ugovor do kraja lipnja 2023. godine, a Benevento bi ga u prvoj sezoni uzeo na posudbu u pravo otkupa. U ovom je trenutku Pjaci zbog brojnih ozljeda i teškog povratka u formu poprilično pala cijena, ali Juventus ga ne želi prodati za manje od 10 milijuna eura.

Jer Pjaca je i dalje veliki potencijal kojeg zbog spleta nesretnih okolnosti i teških ozljeda nije uspio i potvrditi. Treba mu momčad u kojoj će igrati u kontinuitetu, ako ostane zdrav nema razloga da se ne vrati u staru formu.

Baš bi mu zato najbolje odgovarao novi prvoligaš Benevento, posebice jer trener Pippo Inzaghi insistira na njegovom dovođenju, očigledno je da i dalje vjeruje u njega.

Svi su složni u procjeni kako je Pjaci ovo možda i posljednja prilika da se vrati na veliku scenu i spasi karijeru, poziv je ovo kojeg nema pravo odbiti...