skuplja minute u belgiji

Marko Pjaca nakon 18 mjeseci opet među strijelcima; zabijao u svim ligama u kojima je igrao

23.02.2020 u 19:17

Bionic
Reading

Povremeni hrvatski reprezentativac, Marko Pjaca, koji je ove zime stigao na posudbu u Anderlecht, u okršaju protiv Eupena zabio je svoj prvi gol za belgijski klub

Igrač kojem su predvidjeli veliku karijeru, ali kojeg je teška ozljeda u prijateljskoj utakmici protiv Estonije jako puno koštala, nikako da se dokaže u potpunosti.

Otišao je iz Dinama u Juventus, ali tamo se nije naigrao, pa su zaredale ozljede, potom i mukotrpne terapije kako bi se vratio na terene, a onda i posudbe u Fiorentinu, Schalke te sada Anderlecht, pa se nadamo da je nevoljama došao kraj.

Ove zime preselio je u Belgiju, točnije u Anderlecht, za koji je ove nedjelje konačno krenuo od prve minute.

I već u 25. minuti zabio je svoj prvi gol u ovom klubu. I prvi nakon 22. rujna 2018. kada je u dresu Fiorentine zabio SPAL-u.

Inače, zabijao je Pjaca u Hrvatskoj, potom u Italiji, ali i Njemačkoj. sada je na svoju listu zemalja u kojima je zabijao svrstao i Belgiju.

Inače, nogometaši Anderlechta napokon su pronašli 'žrtvu', i protiv Eupen su ostvarili najveću pobjedu ove sezone. Na kraju je bilo 6:1.

Osim Pjace, golove za Anderlecht zabili su i Michael Murillo (9), Michel Vlap (17-11m), Vincent Kompany (35), Francis Amuzu (52) i Zakaria Bakkali (90). Za goste, koji su od 16. minute igrali bez isključenog Jordija Amata, zabio je Jonathan Bolingi (77).