postao je višak

Mario Mandžukić ovakvo poniženje od Juventusa nije očekivao; što je razlog ovoj drastičnoj odluci?

03.09.2019 u 09:11

Bionic
Reading

Ljetni je prijelazni rok završio i danas je posljednji dan prijava momčadi za prvu fazu Lige prvaka. A talijanski mediji bliski Juventusu najavljuju kako bi s popisa 25 igrača 'stare dame' mogao ispasti hrvatski napadač

Juventus u samoj završnici prijelaznog roka nije uspio prodati niti jednog igrača iako se najavljivalo da bi naš Mario Mandžukić (33) mogao krenuti put Pariza i momčadi PSG-a. Tako je Mandžo preko noći postao 'višak' u momčadi Maurizjia Sarrija koji na njega jednostavno ne račun.

Talijanski mediji tako najavljuju kako je Sarri definitivno prekrižio Mandžukića te da ga neće prijaviti za Ligu prvaka! Svima je jasno kako Mandžo ovakvo poniženje od Juventusa zasigurno nije očekivao, no novi trener nema ga u svojim vizijama. U ovom su trenutku ispred Mandže kao napadačke opcije Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Filippo Bernardeschi..., pa za hrvatskog napadača mjesta na popisu igrača za Ligu prvaka jednostavno - nema!

  • +9
Serie A, Juventus - Napoli Izvor: Profimedia / Autor: NN

U zvijezdama prekrcanoj momčadi Juventusa neće samo Mandžo ispasti žrtva. Ligu prvaka najvjerojatnije neće vidjeti Emre Can ili Ramsey, a upitan je i status Matuidija. Sigurno neće biti ni ozlijeđenog Giorgija Chiellinija kojemu su stradali ligamenti koljena i čeka ga najmanje šest mjeseci oporavka.

Posljednji je ovo, ali čini se i najteži udarac kojeg je Mandžo primio od kluba za koji je od 2015. godine odigrao 162 utakmice u svim natjecanjima te zabio 44 gola. Ljubimac je navijača, no u ovom ga trenutku trener Maurizio Sarri jednostavno - ne doživljava. Bio je jedan od najvažnijih igrača 'stare same', a sada je - višak...