majstor ostaje majstor

Luka Modrić otkrio tajnu fantastičnog gola za pobjedu: To radim svaki dan

26.02.2024 u 08:01

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometna reprezentacija Luka Modrić u nedjelju je zabio fantastičan gol za Real Madrid u pobjedi 1:0 protiv Seville

Luka Modrić je sjajnim udarcem s dvadesetak metara zabio gol u 81. minuti čime se madridski klub učvrstio na prvom mjestu u španjolskom prvenstvu.

"Takve udarce svaki dan vježbam u našem kampu za treniranje u (sjevernom madridskom predgrađu) Valdebebasu. Potrebno je pucati na gol, danas sam to učinio i lopta je, hvala Bogu, ušla", izjavio je 38-godišnji dokapetan momčadi za klupsku televiziju Real Madrid TV.

  • +30
Real Madrid - Sevilla, španjolska liga, 25.2.2024. Izvor: EPA / Autor: Ballesteros

Rekao je da je utakmica na stadionu Santigao Bernbeu bila teška.

"Sevilla nam je otežavala stvari, ali na kraju smo pobijedili i to je jedino važno. Pobjeda ostvarena na ovakav način je možda slađa, premda smo mogli zabiti gol i ranije", rekao je Modrić.

On je ušao u igru u 75. minuti.

"Zadovoljan sam što sam pomogao golom. Potrebno je sada nastaviti ovako", napomenuo je kapetan hrvatske reprezentacije.

Modriću je to bila 29. utakmica ove sezone u dresu Real Madrida i drugi gol.

LA LIGA (26. kolo): Real Madrid - Sevilla 1:0 / 25.02.2024. Izvor: Društvene mreže / Autor: Arena Sport TV/Youtube

"Znali smo da ne smijemo ispustiti sva tri boda, pa smo bili uporni u pokušajima da zabijemo gol. Barcelona nam se primakla na ljestvici pa smo morali pobijediti u čemu smo na kraju uspjeli. Još jednom smo pokazali da se nikada ne predajemo", rekao je Modrić.

Dvanaest kola prije kraja prvenstva Real Madrid ima 65 bodova, a drugoplasirana Barcelona 57. Na trećem mjestu je Girona s 56 bodova i utakmicom manje.

>> više statistike potražite OVDJE.

Standings provided by Sofascore