španjolska liga

Neuništivi Modrić ušao u igru i golčinom donio pobjedu Realu; poledajte bombu!

25.02.2024 u 23:08

Bionic
Reading

U derbiju 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je pobijedio Sevillu 1-0 golom kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića u 81. minuti

Luka Modrić je ušao u igru u 75. minuti umjesto Nacha Fernandeza, a šest minuta kasnije je sjajnim udarcem s 20 metara donio pobjedu 'kraljevskom' klubu.

Bio je to njegov drugi ligaški gol ove sezone nakon što je u prosincu zabio u 4-1 pobjedi protiv Villarreala.

LA LIGA (26. kolo): Real Madrid - Sevilla 1:0 / 25.02.2024. Izvor: Društvene mreže / Autor: Arena Sport TV/Youtube

Real se mučio sa Sevillom cijelu utakmicu, a onda je u igru ušao Modrić i fantastično pogodio za važnu pobjedu 'kraljevskog' kluba koji sada ima osam bodova više od drugoplasirane Barcelone.

>> više statistike potražite OVDJE.

Utakmica na Santiago Bernabeu je bila posebna za kapetana Seville Sergia Ramosa koji je prilikom predstavljanja dobio ovacije punog stadiona.

  • +30
Real Madrid - Sevilla, španjolska liga, 25.2.2024. Izvor: EPA / Autor: Ballesteros

Jedan od najvažnijih igrača u novijoj povijesti Real Madrida vratio se na Bernabeu. Bilo je to prvi put nakon 1456 dana da je Ramos kročio na stadion na kojem je ostavio duboki trag. Tri godine, 11 mjeseci i 24 dana prošlo je od njegovog zadnjeg nastupa na Bernabeu. Bio je to 1. ožujka 2020. u El Clasicu protiv Barcelone.

Ramos je u dresu 'kraljevskog' kluba proveo čak 16 godina upisavši 671 utakmicu, a kao stoper je zabio 101 gol. U dresu Reala osvojio je 22 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka, pet naslova španjolskog prvaka...

Standings provided by Sofascore