ostaje madridista

Luka Modrić odbio je nevjerojatnu ponudu; imao je priliku postati treći najplaćeniji nogometaš u povijesti, ali...

24.01.2023 u 19:08

Bionic
Reading

Saudijski mediji objavili su kako je tamošnji prvoligaš Al Nassr, koji je nedavno u svoje redove doveo Cristiana Ronalda, kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću (37) ponudio ugovor života kojim bi automatski postao treći najbolje plaćeni nogometaš, odmah iza Ronalda i Kyliana Mbappea

Odlazak Cristiana Ronalda u saudijski Al Nassr uzdrmao je nogometno tržište jer je Portugalac dobio ugovor od čak 200 milijuna eura po sezoni! OK, imaju Saudijci novca 'na bacanje' i čine sve kako bi u svoje klubove privukli najbolje svjetske nogometaše.

A saudijski mediji sada donose priču prema kojoj je i Luka Modrić (37) već ove zime trebao stići u redove Al Nassra te ponovno zaigrati uz Ronalda. Modrić je navodno, barem za sada, odbio ponudu, ali...

Dobio je kapetan hrvatske reprezentacije ponudu koja se jednostavno ne odbija, prema tvrdnjama saudijskih medija radi se o ugovoru na dvije i pol godine uz plaću od čak 40 milijuna eura po sezoni! Ukupno bi tako Modrić, da je prihvatio, zaradio 100 milijuna eura čime bi automatski postao treći najplaćeniji nogometaš svih vremena! Odmah iza Cristiana Ronalda i Kyliana Mbappea!

Čelnici Al Nassra žele Modrića već ove zime, nadali su se da će ga Real pustiti 'za razumnu cijenu' jer mu u lipnju završava ugovor. No, Modrić je, barem za sada, odlučio ostati na Santiago Bernabeu, zahvalio se Saudijcima na ponudi te će pričekati novi ugovor kojeg mu Real još uvijek nije ponudio.

Španjolski mediji tvrde kako su u Al Nassru spremni pričekati kraj sezone te će onda još jednom pokušati nagovoriti Modrića. U tome bi im trebao 'pomoći' i Sergio Ramos koji je spreman, kad mu u lipnju završi ugovor s PSG-om, otisnuti se put Saudijske Arabije.

Bilo bi to, ako se Ronaldu odluče priključiti Modrić i Ramos, ponovno okupljanje legendarna 'tri kralja' koja su godinama nosili igru Real Madrida.