sprema se megatransfer

Liverpool ruši rekord novim pojačanjem; na Anfield stiže najskuplji igrač u povijesti kluba i jedan od najvećih talenata na svijetu

21.02.2020 u 07:57

Bionic
Reading

Liverpool će Bayeru iz Leverkusena dati 150 milijuna eura za 20-godišnjeg veznjaka Kaija Havertza

Liverpool je već pronašao pojačanje za ljetni prijelazni rok. Jürgen Klopp želi nastaviti dominirati engleskim i europskim nogometom i na tome neće štedjeti. Njemački mediji pišu kako mu je za oko zapeo jedan od najvećih talenata u Njemačkoj, Kai Havertz.

Havertz već neko vrijeme pruža odlične partije u dresu Bayera iz Leverkusena i jedan je od najcjenjenijim mladih igrača na svijetu. 20-godišnji veznjak ove je sezone odigrao 27 utakmica i zabio šest golova, te upisao dvije asistencije. Na ljeto bi mogao preseliti na Otok. Liverpool se za njega sprema ponuditi 150 milijuna eura.

Havertz je prošle godine zabio 20 golova i upisao šest asistencija te je izabran u momčad sezone u njemačkoj Bundesligi. Mundo Deportivo otkriva kako su iz Liverpoola već kontaktirali Bayer i sve više, manje dogovorili, te tako pretekli velikane koji su zainteresirani za njega, a njih je stvarno bilo puno.

Bayern, Barcelona, Real Madrid i Manchester United samo su neki od klubova koji su izgleda izgubili utrku za Havertza od Liverpoola koji bi s njime mogao srušiti rekord kada se govori o dolaznim transferima. Za sada je najskuplje pojačanje Liverpoola Virgil van Dijk koji je 2018. godine stigao za 85 milijuna eura. Havertz bi taj iznos skoro udvostručio, a mjesto za njega će se napraviti odlaskom Adama Lallanu kojem istječe ugovor.