božićni dar navijačima

Liverpool potvrdio prvi veliki transfer ove zime; na Anfield je stigao sjajni mladi napadač koji je zabljesnuo na SP-u u Katru

29.12.2022 u 11:51

Bionic
Reading

Cody Gakpo (23) novi je igrač Liverpoola, potvrdio je to i klub na svojim službenim stranicama. Gakpo je zabljesnuo na SP-u u Katru gdje je u dresu Nizozemske zabio tri gola u pet utakmica, a sad je PSV zamijenio Liverpoolom

Liverpool je i prije službenog početka zimskog prijelaznog roka napravio ogroman posao. 'Redsi' su potvrdili kako je Cody Gakpo (23) novi je igrač momčadi s Anfielda!

Nizozemski napadač stiže iz PSV-a koji će njegovom prodajom zaraditi 50 milijuna eura, a Gakpo je s Liverpoolom potpisao do lipnja 2028. godine.

Trener 'redsa' Jürgen Klopp nije skrivao oduševljenje nakon odrađenog posla.

'Odličan je i jako pametan igrač. Potpisali smo s igračem kojeg pratimo već neko vrijeme i za kojeg vjerujemo da će imati blistavu budućnost s nama. Puno je toga što mi se sviđa kod Codyja, a ima tek 23 godina i posjeduje ogroman potencijal', kazao je Jürgen Klopp.

A oduševljen je i Gakpo koji je za PSV odigrao 159 utakmica te zabio 55 golova uz još 50 asistencija. Od njega se očekuje da će u istom ritmu nastaviti i na Anfieldu posebice nakon što je na SP-u u Katru zabio tri gola u pet utakmica koje je odigrao za Nizozemsku.

'Stvarno sam uzbuđen što sam u Liverpoolu, jedva čekam da počnem igrati za ovaj nevjerojatan klub. Ovo je sjajan klub za mene, a ja ću pokušati pokazati što znam', rekao je Cody Gakpo nakon što je potpisao za 'redse'.