US OPEN

Kyrgiosa zasmetalo pitanje upućeno Đokoviću koje se tiče i Ivaniševića: Idiotski!

06.09.2023 u 16:41

Bionic
Reading

Novak Đoković juriša prema novom Grand Slam naslovu. Igra sjajno, dominantan je i samouvjeren. Koliko je superioran najbolje govori rezultat četvrtfinalnog susreta s Amerikancem Taylorom Fritzom.

Srpski tenisač je devetog igrača svijeta dobio 6-1 6-4, 6-4, a nakon susreta sustiglo ga je novinarsko pitanje o odnosu kojeg ima sa svojim timom čiji dio je i Hrvat Goran Ivanišević.

'A tko nije težak? Ja ne znam igrača na ovoj razini s kojim je jednostavno. Ozbiljno shvaćam svoj posao. Stalo mi je do tenisa. Znam da puno drugih igrača također traži puno od svog tima. Kao što i naši treneri traže puno od nas, tako i mi puno tražimo od njih. Nekad zaiskri, ali to je sve u žaru borbe. Sretan sam jer surađujem s ovim ljudima, imali smo sjajne uspjehe, pogotovo u zadnjih par godina. Ne može uvijek biti lijepo, ali zbog toga rastemo. Jedni druge potičemo da budemo bolji', odgovorio je iskreno Đoković pri čemu je pokazao strpljenje i razumijevanje za novinara.

No, australski tenisač Nick Kyrgios je na društvenoj mreži X imao što za prigovoriti postavljaču pitanja.

'Tipično idiotsko pitanje. Đoković je možda i najbolji sportaš svih vremena. Očito se ovaj novinar nikad nije natjecao ni na kakvoj pristojnoj razini sporta', napisao je Kyrgios.