EMOCIJE NA US OPENU

Pobjednica Wimbledona jecala u suzama u zagrljaju partnerice; zna se i razlog

06.09.2023 u 09:13

Bionic
Reading

Marketa Vondroušova odustala je od turnira parova na US Openu zbog ozljede ruke, a tako je završila karijeru u ženskim parovima svoje partnerice Barbore Strycove.

Prvakinja Wimbledona iz 2023. u pojedinačnoj konkurenciji snimljena je kako plače u prostoru za odmor kad je donijela odluku o povlačenju. Češke tenisačice Vondroušova i Strycova trebale su igrati protiv Erin Routliffe i Gabriele Dabrowski u osmini finala.

Ali Vondroušova se nije osjećala dovoljno spremnom za igru nakon što se ozlijedila u pobjedi nad Peyton Stearns ranije tog dana u pojedinačnoj konkurenciji.

Ova 24-godišnjakinja je imala vrećicu s ledom pričvršćenu za lijevo zapešće dok ju je Strycova došla utješiti prije nego što se par službeno povukao iz meča.

U zagrljaju svoje partnerice, Vondroušova je počela plakati, ne samo zbog ozljede nego i zbog Strycove koja s 37 godina odlazi u mirovinu nakon US Opena.

Inače, Strycova još igra u mješovitim parovima s Meksikancem Santiagom Gonzalezom, a slijedi im meč protiv Ene Shibahare i Mate Pavića.