FIFA_SP_2018.svg

KAD ON TAKO KAŽE

Kontroverzni Portugalac drastično promijenio mišljenje o Hrvatima; evo što je sada pričao pred milijunima ljudi

Bionic
Reading

Utakmicu između Hrvatske i Argentine (20 sati) najavio je i kontroverzni portugalski stručnjak Jose Mourinho koji je izgleda drastično promijenio svoje mišljenje o Dalićevoim izabranicima kakvo je imao uoči SP-a

Trener Manchester Uniteda 'džeparac' preko ljeta zarađuje komentirajući utakmice i reprezentacije na World Cupu za rusku televiziju RT. Prema nekim napisima svoj posao naplatio je dva milijuna eura.

I Mourinho uoči početka turnira nije imao dobro mišljenje o Hrvatskoj te ju je smjestio na zadnje mjesto u skupini.

Ipak, brzo je promijenio svoj stav, Hrvatska je svladala Nigeriju, Portugalac je ostao oduševljen pa je tako lijepim riječima govorio o našoj nacionalnoj vrsti uoči najatraktivnijeg sraza skupine D.

'Hrvatska je momčad s talentiranim i iskusnim igračima koji igraju u najboljim klubovima svijeta. Mislim da se zadnjih godina nisu dovoljno posvetili razvoju nove generacije, ali još uvijek imaju skupinu igrača, posebno u veznom redu, koji su među najboljima na svijetu', rekao je Mourinho.

  • +20
Zadnji trening hrvatske reprezentacije pred utakmicu s Argentinom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

'Argentina je Argentina. Ali mislim da Hrvatska ima momčad koja Argentincima može prirediti tešku utakmicu,' dodao je Portugalac.

Podsjećamo, Hrvatska je u provm kolu skupine D sredila Nigeriju 2:0 dok je Argentina kiksala u dvoboju s Iaslandom (1:1) pa 'gauči' imaju imperativ pobjede. Utakmica je večeras od 20 sati u Nižnji Novgorodu.

  • +40
SP u nogometu, skupina D: Hrvatska - Nigerija Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
  • +3
SP u nogometu, skupina D: Argentina - Island Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal