DODATAN MOTIV ZA DALIĆA I EKUPU

Zar kontroverzni Jose Mourinho ima zaista tako loše mišljenje o hrvatskoj reprezentaciji?

06.06.2018 u 19:04

Bionic
Reading

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho tijekom Svjetskog prvenstva radit će kao stručni komentator na ruskoj televiziji RT te podebljati svoj bankovni račun

Kontroverzni portugalski stručnjak bi prema nekim procjenama za taj posao trebao dobiti oko dva milijuna eura, a uoči početka World Cupa prognozirao je rasplet po skupinama. Hrvatskoj se neće svidjeti kako razmišlja Mourinho.

Naime, prema njegovom izboru u nokaut fazu iz skupine D prolaze Argentina kao prva i Nigerija kao drugoplasirana reprezentacija dok će Hrvatska i Island otputovati kući. Strateg ManU-a očigledno nema visoko mišljenje o kvaliteti naše nacionalne vrste pa je na Dalićevim dečkima da ga razuvjere na travnjaku.

Iz skupine A prognozirao je prolazak Urugvaja i Rusije, iz skupine B Španjolske i Portugala, dok je u skupini C najavio iznenađenje, jer je Francuskoj pridružio Australiju.

Jose Mourinho prognoza Izvor: Društvene mreže

Iz skupine E smatra da će proći Brazil i Švicarska, a iz skupine F Njemačka i Švedska. Engleze je stavio na prvo mjesto skupine G ispred Belgije, a iz skupine H odabrao je Senegal i Poljsku.

Mi se samo možemo nadati da nije dobar u prognozama i da će Hrvatska pokazati da je pogriješio, barem u njezinom slučaju.

  • +17
Trening hrvatske reprezentacije na Rujevici Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX
  • +27
Pripreme hrvatske nogometne reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX