društvo za lovrena

Klopp ne odustaje, već ove zime u Liverpool stiže još jedan hrvatski reprezentativac

11.08.2018 u 18:50

Bionic
Reading

Engleski mediji bliski momčadi s Anfielda tvrde kako trener 'redsa' Jürgen Klopp u ljetnom prijelaznom roku nije uspio dovesti samo dva igrača koja je želio. No, već ove zime odlučan je u namjeri da ih angažira, a teren za njihovo dovođenje započeo je pripremati već sada

Potrošio je Liverpool ovog ljeta hrpetinu novca, čak 190 milijuna eura na pojačanja. Stigao je brazilski golman Alisson iz Rome, platili su ga 'redsi' čak 62,5 milijuna eura, a za njegovog sunarodnjaka Fabinha iz Monaca dali su 50 milijuna eura. Deset milijuna eura više 'istovarili' su za gvinejskog reprezentativca i veznjaka RB Leipziga Nabyja Keitu, a Xherdana Shaqirija su Stokeu platili 15 milijuna eura.

Liverpool sad izgleda sjajno, Klopp ima praktički dvije podjednako jake momčadi i mirno može 'ratovati' na dvije fronte - u Ligi prvaka i domaćem prvenstvu.

No, engleski mediji bliski Anfieldu navode kako je Klopp žarko želio dovesti još dvojicu igrača, no zbog kratkog prijelaznog roka nije uspio. To ne znači da je - odustao. Dapače, njemački je trener već sad krenuo pripremati teren za njihovo dovođenje.

Prvi na popisu je hrvatski reprezentativac i branič turskog Bešiktaša Domagoj Vida! Klopp je oduševljen njegovim nastupom na SP-u u Rusiji, nije da mu je Vida nepoznat igrač, ali prednost je u tome što se sjajno nadopunjuje i savršeno je uigran s Dejanom Lovrenom! Nagađa se kako bi Bešiktaš Vidu pustio za 15 milijuna eura, ionako mu je svaki novac kojeg dobije za njega čista zarada jer ga je potpisao kao slobodnog igrača!

  • +5
Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Drugi na popisu je sjajni napadač Lyona Nabil Fekir. Borba je ovog ljeta bila teška jer se u priču uključio i Chelsea, no Fekir je na kraju ipak ostao u momčadi 'lavova'. Pa ipak, čini se da neće dugo, namjera je da već ove zime promijeni klub, a Liverpool je za njega navodno spreman platiti 40 milijuna eura. U Lyonu su spremni na 'gentlemanski dogovor', Klopp je poznat kao fer i korektan menadžer, navodno taj posao može pokvariti samo neka baš besramno nemoralna ponuda konkurenata...