posljedice mundijala

Sjajni hrvatski napadač propušta početak sezone; ozljeda je ozbiljna i ne želi riskirati

11.08.2018 u 18:00

Bionic
Reading

Nakon produženog, ali u svakom slučaju zasluženog odmora, Andrej Kramarić vratio se u Hoffenheim. No, jedan od najboljih napadača Bundeslige u prošloj sezoni još uvijek nije počeo trenirati, a sve zbog ozljede koju vuče još od Svjetskog prvenstva...

Donio je Andrej Kramarić (27) u Hoffenheim srebrnu medalju osvojenu na SP-u u Rusiji, ali je kao dodatni teret donio i ozbiljnu ozljedu. Popularni Krama ima problema s ligamentom koljena, ozljeda je to s kojom mora biti izuzetno oprezan, a jasno je to i odgovornim ljudima u Hoffenheimu.

'Zbog dužeg odmora i kasnog priključenja treninzima ne želimo ništa riskirati. Kramarić će se priključiti radu s momčadi tek kada bude potpuno oporavljen', objasnio je sportski direktor Hoffenheima Alexander Rosen.

Konkretno, Kramarić će definitivno propustiti otvaranje nove sezone - 18. kolovoza Hoffenheim prvo igra Kup s K'lauternom, a neće ga biti ni u 1. kolu Bundeslige u kojemu Kramarićevi suigrači 24. kolovoza gostuju u Münchenu kod Nike Kovača i njegovog Bayerna.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema nekim najavama Kramarić bi mogao konkurirati tek za utakmicu s Freiburgom koja je na rasporedu 1. rujna, no i dalje svi u klubu naglašavaju kako ne žele ništa riskirati s napadačem koji je prošle sezone u Bundesligi zabio 13 golova i od kojeg se u novoj sezoni očekuje još i veća efikasnost.