KOMPLICIRANA MISIJA

Pokrenuta operacija 'Domagoj Vida'; posrnuli velikan krenuo po hrvatskog bećara, ali vremena nema previše

04.08.2018 u 17:17

Bionic
Reading

Domagoj Vida (29) mogao bi karijeru nastaviti u Premiershipu, ali ne u Liverpoolu s kojim ga se najviše povezivalo nego u Arsenalu

The Sun donosi 'bombu' vezanu uz hrvatskog stopera koji je u paru s Dejanom Lovrenom oduševio na Svjetskom prvenstvu na kojem je hrvatska reprezentacija osvojila srebrne medalje.

O interesu Liverpoola i pohlepi sadašnjeg Vidinog kluba Bešiktaša već se dosta pisalo. 'Redsi' su pripremili oko 22 milijuna eura, ali ni približno koliko traže Turci, a to je 35 milijuna eura.

No engleski tabloid smatra da bi Vida mogao završiti na 'Otoku', ali u svlačionici jednog drugog velikana koji zadnjih godina posrće i traži način kako da se vrati na stare staze slave.

Arsenal je zainteresiran za hrvatskog stopera te je spreman izdvojiti 30 milijuna eura iznos za koji se vjeruje da bi bio dovojan da Bešiktaš spusti 'rampu' i proda ga.

  • +6
Domagoj Vida sa sinom Davidom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Postoji još samo jedan 'mali' problem, u Arsenalu se trebaju riješiti nekih igrača i nešto zaraditi prije nego što opet počnu trošiti. Na transfer listi su Mustafi, Welbeck, Lucas Perez i David Ospina. Njih 'topnici' sljedećih nekloliko dana nekome moraju uvaliti, a zatim bi novac preusmjerili za kupovinu Vide...

  • +5
Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL