MIRIŠE NA NEOČEKIVAN RASPLET

Vijest zvuči senzacionalno; Mandžukićeva sudbina u Juveu ovisi o transferu jednog hrvatskog reprezentativca

05.08.2018 u 12:45

Bionic
Reading

Bešiktaš je pokazao interes za Marija Mandžukića (32), ali prije toga treba prodati par igrača, među njima i Domagoja Vidu, kako bi namaknuo novac za hrvatskog napadača

Oko Marija Mandžukića neko vrijeme je vladalo zatišje, a sada se opet pojavila vijest koja doista zvuči senzacionalno, a u javnost ju je pustio turski list Fanatik. Prema informacijama turskog novinara predsjednik kluba Fikret Orman oduševljen je s hrvatskim napadačem koji ima ugovor s Juventusom još dvije sezone.

U 'staroj dami' ne misle se tako lako odreći svojeg borca koji je postao ljubimac navijača, a i Super Mario je istaknuo kako se vidi u Juventusu, no nikad se ne zna.

Bešiktaš ima plan s kojim bi došao do novca potrebnog da kupi Mandžukića, a on uključuje prodaju napadača Alvara Negreda i Mustafe Pektemeka kao i braniča hrvatske reprezentacije Domagoja Vidu.

Mandžukić je Juventusov borbeni stroj

Za Vidu su zanimanje pokazali brojni klubovi među njima Liverpool i Arsenal, ali Bešiktaš zasad traži previše – oko 35 milijuna eura.

Ako se Bešiktaš riješi spomenutih igrača kreće lov na Mandžu kojem bi ponudio plaću veću nego u Juventusu, između četiri i pet milijuna eura po sezoni, dok hrvatski golgeter trenutačno u talijanskom prvaku ima godišnja primanja od 3,5 milijuna eura.

  • +66
Doček Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL
  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.