IZVRIJEĐAN I ISPLJUVAN

Keka šokirali splitski navijači: Ovakvu mržnju još nisam doživio!

05.10.2014 u 18:55

  • +2

MAXtv Prva liga, 11. kolo: Hajduk - Rijeka

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj

Bionic
Reading

Matjaž Kek bio je iznimno razočaran ponašanjem publike u Dugopolju tijekom derbija s Hajdukom te se žali na čisti pogodak poništen Kramariću u završnici…

Rijeka je izvukla bod na gostovanju koje je bilo iznimno vruće, a obilježili su ga bacanje komada stolica na teren, uvrede i fizički prijetnje gostujućem treneru i nogometašima. Hajduk je poveo golom Caktaša, Rijeka izjednačila zahvaljujući Kvržiću, a u 74. minuti zabila još jedan pogodak koji je poništen zbog dvojbenog zaleđa.

'Bili smo apsolutno bolji, imali smo bolje šanse, poništen nam je apsolutno regularan gol. Ovakvu mržnju nisam doživio u svojoj karijeri. Čestitke i jednima i drugima na poštenoj igri, igralo se agresivno, ali to je ipak derbi. Na igralištu je bilo super korektno, ali ovo izvan, to nije bilo dobro. Ne znam što smo mi nekom napravili. Na ovako vrućem terenu i bod je dobar,' izjavio je Matjaž Kek nakon susreta pa dodao:

'Odmah na početku kad je počelo bacanje stolica na teren, vidjelo se da će biti pritiska. Hajduk je bio agresivniji, mi smo imali tešku utakmicu prije 72 sata, ali kad su se dečki rastrčali stvorili smo četiri pet odličnih šansi. Šteta što se nije igralo na Poljudu. Puno je bilo negativnosti i nakon prve utakmice na Kantridi, ali stvarno ovako nikad nisam bio izvrijeđan.'

Trener Hajduka Igor Tudor također nije bio oduševljen viđenim.

'Nije nam nestalo snage, jedna dekocentracija Milića nas je koštala pogotka. Bila je to utakmica s malo igre, malo šansi, puno nabijanja. Za moj gušt, bilo je to premalo nogometa. Ništa, 1:1, idemo dalje,' rekao je strateg Splićana.