spreman se dokazati

Katalonci kažu da je Rakitić bijesan i ogorčen: Za inat svima trenira žešće nego ikad…

28.08.2019 u 13:38

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi kako Ivana Rakitića pogađaju stalne inicijative da ga se proda ovog ljeta te jedva čeka na travnjaku začepiti usta kritičarima…

Rakitić, Dembele i 125 milijuna eura. Barca sve to poklanja za Neymara. Tako izgleda i ove srijede naslovnica katalonskog dnevnika Sport, a naš reprezentativac gotovo svakodnevno mora čitati o sebi kao valuti za kupovinu skupocjenih zvijezda ili kao višku u Barceloni.

Što je najgore, navijači na društvenim mrežama također su se okrenuli protiv njega i savjetuju mu u velikom broju da napusti Camp Nou, posebno nakon što ga je na treningu 16-godišnji Ansu Fati složio na pod.

Dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi kako je Rakitić bijesan i ogorčen zbog toga što se stalno priča o njegovom odlasku, unatoč tome što se pomirio da mu klub neće povećati plaću te javno obznanio da namjerava ostati.

No, spomenuti dnevni list kaže da na Ivana to djeluje stimulirajuće i trenutno trenira žešće nego ikad, kako bi začepio usta kritičarima i nametnuo se treneru Ernestu Valverdeu, dok o odlasku tijekom posljednjih dana prijelaznog roka previše ne razmišlja.

Rakitić se također pokušava vratiti u udarnu momčad u kojoj još nije zaigrao u službenim utakmicama otkad je u klub došao daroviti Frenkie de Jong. Protiv Betisa Ivan nije dobio ni minute, ali to ga nije natjeralo da posumnja u svoju budućnost u Barceloni, već se dobrim radom namjerava dokazati i vratiti u prvi plan.

U svakom slučaju, njegova sapunica o odlasku ili ostanku završit će do početka sljedećeg tjedna…