psg poslao ponudu

Jedan od najbogatijih klubova svijeta odlučio dovesti Marija Mandžukića?

28.08.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Talijanski nogometni insajder Gianluca di Marzio tvrdi kako je Mario Mandžukić dobio ponudu PSG-a za nastavak karijere u francuskoj ligi…

Podsjetimo, pariški klub u katarskom vlasništvu jedan je od najbogatijih na svijetu, a svojedobno je za dovođenje Neymara i Mbappea izdvojio nevjerojatnih 400 milijuna eura.

Nakon dva neuspjeha zaredom u Ligi prvaka sa zvjezdanom momčadi, promijenila se filozofija kupovanja nogometaša PSG-a koji ovog ljeta nije dovodio skupocjena pojačanja, a moguće je da će se riješiti Neymara do kraja prijelaznog roka.

U skladu s novom filozofijom, Parižani su se u posljednjem tjednu prilaznog roka okrenuli iskusnom 33-godišnjem hrvatskom napadaču.

Talijanski nogometni insajder Gianluca di Marzio tvrdi da je ponuda PSG-a na Mandžukićevu adresu već stigla te on trenutno procjenjuje isplati li mu se promijeniti kolektiv, s obzirom da se vjeruje da zarađuje čak pet milijuna eura godišnje u Juventusu.

Ako propusti ovu priliku, Mandžo će vjerojatno ostati grijati klupu do zime u Torinu, što može biti opasno ako padne u zaborav, jer tada će mu cijena dodatno pasti na nogometnom tržištu…