nije mu ugodno

Rakitićevi najteži dani u Barceloni; nakon što ga je 16-godišnjak bacio na pod, navijači ga tjeraju iz kluba

27.08.2019 u 06:44

Bionic
Reading

Trener Barcelone Ernesto Valverde u nedjeljnom dvoboju protiv Betisa (op.a Barca je slavila 5:2) nije mogao računati na Messija, Suareza i Dembelea, te je priliku dao nekim drugim, mlađim igračima. No, nas najviše brine, što je cijelu utakmicu s klupe za rezerve odgledao i Ivan Rakitić

Kakva je sudbina našeg Ivana Rakitića u Barceloni, još uvijek je nepoznanica. Jer tijekom ljeta puno se pisalo kako bi hrvatski veznjak mogao napustiti Nou Camp te preseliti, prvo se pisalo, u Englesku, a u zadnje vrijeme - u Italiju. Kao što je procurilo čelnici Juventusa - koji silno žele Hrvata u svom sastavu - već su održali sastanak s predstavnicima Barcelone.

No, dok se stvar ne realizira, Rakitić je i dalje igrač Barcelone, čiji dres nosi s ponosom.

Ipak, dojma smo da ga je ova neizvjenost ipak malo poljuljala.

Ono što je najgore, čak su ga i navijači iz samo njima znanih razloga uzeli ' na zub', pa su sada jedva dočekali vidjeti snimku s treninga, na kojoj je jasno vidljivo kako ga je mladi, 16-godišnji Anssumane Fati, 'polegao' na travnjak.

Naime, ovaj klinac koji je u nedjelju debitirao u dresu A momčadi, te postao drugi najmlađi igrač koji je ikada zaigrao za katalonsku momčad, odmah se priključio prvoj momčadi na treninzima te u jednom trku, uz varku tijelom, iz ravnoteže izbacio Rakitića.

I komentar uz video vrlo je jasan. Ansu Fati ponizio je Rakitića. Gotovo je, Ivane. Napusti ovaj klub, molimo te.