POTPUNO ZASLUŽENO

Juventus odlučio propisno nagraditi Mandžukića za sve što je dao za klub

08.09.2018 u 16:32

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi kako Juventus ovih dana namjerava započeti pregovore s Marijom Mandžukićem oko novog ugovora koji bi ga zadržao u Torinu do kraja karijere...

Podsjetimo, tijekom zadnje tri godine se svakog ljeta piše o prodaji hrvatskog napadača, no niti dolazak Cristiana Ronalda nije ga izbacio iz udarne momčadi pa su u Juventusu sada svjesni da je riječ o nogometašu kojeg moraju pokušati zadržati u svojim redovima.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

S obzirom da se oprostio od igranja za reprezentaciju, Mandžukić je takav odmoran sada još vrjedniji za 'Staru Damu', a dnevnik Corriere dello Sport tvrdi kako bi sljedećih dana trebali započeti pregovori oko novog ugovora.

Vjeruje se da Mandžo zarađuje oko četiri milijuna eura godišnje, što ga čini jednim od 20 najbolje plaćenih igrača u Italiji, a ovo je idealno vrijeme za pregovaranje oko plaće, jer dolaskom Ronalda kojem je klub odobrio plaću od 31 milijuna eura svi ostali igrači Juventusa u dobroj su poziciji tražiti povišicu, jer većina ih ima pet ili deset puta manja primanja.

U svakom slučaju, bit će to apsolutno zaslužena nagrada za 32-godišnjaka rodom iz Slavonskog Broda, a novi ugovor trebao bi ga zadržati u Torinu do kraja profesionalne karijere...