Škotska liga

Josip Juranović i Borna Barišić nisu uspjeli pomoći Celticu i Rangersu; škotski velikani kiksali s Hrvatima u prvoj postavi

19.09.2021 u 18:57

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativci Borna Barišić i Josip Juranović ovog tjedna nisu uspjeli do pobjeda sa svojim klubovima

Hrvatski nogometni reprezentativci Borna Barišić i Josip Juranović odigrali su po svih 90 minuta za škotske velikane Rangers, odnosno Celtic u 6. kolu, no oba su sastava kiksala.

Rangers je na svom Ibroxu odigrao 1:1 protiv Motherwella, dok je Celtic izgubio sa 0:1 na gostovanju kod do ovog kola posljednjeg Livingstona.

Na Ibroxu je Rangers poveo golom Sakale (12), a na 1:1 poravnao je Woolery (66), dok je pobjedu Livingostonu na njegovoj Tony Macaroni Areni protiv Celtica osigurao Shinnie (25).

Usprkos ovom kiksu, Rangers se vratio na vrh ljestvice sa 13 bodova, jednim više od Hiberniana i Heartsa, dok je Celtic šesti s devet bodova.

Motherwell je četvrti sa 11 bodova, dok je Livingston prvom pobjedom u sezoni skočio na devetu poziciju s četiri boda, koliko ima i 10. Saint Mirren, dok su na dnu Ross County i Dundee sa po tri boda.