KAD DIV ZAPJEVA...

Jedan od najviših rukometaša svijeta prošao inicijaciju u Veszpremu; pogledajte video koji će vas dobro nasmijati

13.08.2020 u 16:11

Bionic
Reading

Sportaši kod dolaska u nove klubove prolaze određenu inicijaciju, a ponekad se video rituala podijeli s javnosti. Jedan takav uradak dolazi nam iz rukometnog kluba Veszprema

Veszprem je poznat u rukometnom svijetu, riječ je o klubu koji je 26 puta osvajao domaće prvenstvo i 27 puta Mađarski kup, ima i dva trofeja SEHA lige, u dva navrata je otišao do kraja u Kupu pobjednika kupova, a jedinom mu nedostaje Liga prvaka iako je bio sudionik četiri finala.

Prije nove sezone dogodile su se promjene u svlačionici, a Veszprem je na poziciju lijevog vanjskog doveo danskog diva Nikolaja Markussena (32), jer ih je napustio Slovenac Borut Mačkovšek (Szeged).

Ovaj 2,12m visoki rukometaš, koji ima svjetsko i europsko zlato s reprezentacijom, došao je pomoći Veszpremu osvojiti toliko željenu Ligu prvaka, a prije toga je morao proći incijaciju.

I ispalo je simpatično i smiješno, jer je Danac pjevao pjesmu od Backstreet Boysa (I Want It That Way), a kako je zvučalo kada pjeva jedan od najviših rukometaša svijeta uvjerite se sami.