IMPRESIVNO

Je li ovo nokaut godine? Cijeli borilački svijet priča o ovom udarcu!

13.07.2015 u 15:06

Bionic
Reading

Stephen Thompson je doslovno skinuo skalp Jakeu Ellenbergeru u 'main eventu' The Ultimate Fighter Finala 21. sezone ovog sjajnog borilačkog reality showa

'Wonderboy' je bio unutar niza od četiri pobjeda, a Ellenberger je pobjedom nad Joshem Koschekom prekinuo niz od tri poraza. Od početka se moglo vidjeti da bi jedan udarac mogao odlučiti, a prvi je takvu priliku imao Ellenberger, no Thompson je na udarac dobro reagirao, uhvatio noge te se vratio u borbu. Borbu koju je onda odveo u svoju korist te posljednju minutu sjajno završio. Već je prvim high kickom uzdrmao Ellenbergera, ali drugi je bio onaj koji je sve završio. Bio je to kružni udarac nogom koji je završio na čelu Ellenbergera te ga poslao na spavanje, a Thompsonu donio petu pobjedu u nizu.

Neki će već sada reći da se radi o nokautu godine iako je UFC sezona tek stigla do polovice. U 12 profesionalnih mečeva Thompson je posrnuo tek protiv Matta Brownea prije više od tri godine, a sve ostale UFC protivnike je svladao na maksimalno impresivan način.

Pogledajte nokaut o kojem svi pričaj i poslušajte što je Thompson rekao odmah nakon borbe.

Pogledajte nokaut