velika kriza

Je li ovo dokaz da Njemačka nema šanse obraniti titulu svjetskog prvaka?

03.06.2018 u 08:40

Bionic
Reading

Poraz od Austrije ove subote peta je utakmica u nizu bez trijumfa njemačke reprezentacije, a Joachim Löw priznaje da je ljutit i ne vjeruje u obranu naslova prvaka ako njegovi igrači nastave igrati na jednak način na SP-u u Rusiji...

Nakon što je čak i bez svojih najvećih zvijezda osvojila Kup konfederacija prošle godine, Njemačka je po mnogima bila favorit za novu titulu svjetskog prvaka na SP-u u Rusiji, no stvari su se u posljednje vrijeme promijenile.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Elf već dugo ne igra dobro, što je kulminiralo porazom od Austrije ove subote u Klagenfurtu rezultatom 2:1, drugim u nizu i petom utakmicom bez trijumfa aktualnog prvaka svijeta.

Iako je Njemačka povela golom Özila, Austrijanci su preokrenuli zahvaljujući Hintereggeru i Schöpfu, a osim prvog nastupa nakon višemjesečne ozljede Manuela Neuera, sve ostalo naljutilo je Joachima Löwa.

'Ljutit sam, jer ovakvom igrom nemamo šanse u Rusiji. Nismo se tako dogovorili prije utakmice. Imamo puno toga za popraviti, ali nećemo paničariti,' izjavio je razočarani njemački izbornik.

Nijemce čeka na SP-u neugodna skupina s Meksikom, Švedskom i Južnom Korejom pa neće biti lako izboriti čak ni nastup u nokaut fazi, a kamoli ponovo dogurati do finala...