znakovita poruka

Je li ovim riječima Niko Kovač zatvorio vrata Bayerna Mariju Mandžukiću?

25.08.2019 u 10:59

Bionic
Reading

Trener Bayerna Niko Kovač bio je zadovoljan nastupom svoje momčadi protiv Schalkea u subotu te dao naslutiti da klub neće više kupovati ovog ljeta, između ostalih niti Marija Mandžukića s kojim ga se povezivalo u zadnje vrijeme...

Nakon remija protiv Herthe i poraza u njemačkog Superkupu protiv Borussije Dortmund, Bayern se u subotu u Gelsenkirchenu vratio pobjedničkim navikama.

  • +3
Njemački superkup 2019., Borussia D. - Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Protiv Schalkea je tri pogotka zabio Robert Lewandowski, a debitirali su Ivan Perišić i Philippe Coutinho. Bivši hrvatski izbornik bio je sretan viđenim na terenu.

'Kontrolirali smo utakmicu kroz 90 minuta. Za razliku od prošlog vikenda, nismo napravili niti jednu pogrešku. Sve u svemu, bio je to jedan zaokruženi nastup,' izjavio je Niko Kovač nakon utakmice i dodao kako je zadovoljan igrom debitanata.

S obzirom da Mandžukić nije dobio niti minute u dvoboju Juventusa protiv Parme na otvaranju Serie A ovog vikenda, njegov odlazak iz Torina je izgledan, a najviše ga se povezivalo posljednjih dana upravo s Bayernom. Međutim, Kovač je na pitanje o pojačanjima u zadnjih tjedan dana prijelaznog roka dao jasan odgovor:

'Jako smo dobro posloženi.'

Te bi riječi mogle značiti zatvaranje vrata Mandžukiću, ali treba pričekati rasplet do 1. rujna, jer u nogometu se sve brzo promijeni...