čudna glasina

Je li moguće da Juventus želi dati Mandžu kako bi dobio igrača za kojeg u Italiji nitko nije čuo?

22.08.2019 u 12:20

Bionic
Reading

Talijanski Tuttosport tvrdi ove srijede da Juventus sprema zamjenu s Barcelonom u kojoj bi dao Marija Mandžukića, a dobio mladog Juana Mirandu…

Ovih dana mnogo je glasina o mogućim razmjenama između Juventusa i Barcelone, uključujući i onu o Ivanu Rakitiću koji bi navodno trebao otići u Torinu, a Emre Can na njegovo mjesto.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, ove srijede se pojavila još nevjerojatnija glasina prema kojoj je Juventus spreman dati Barceloni ni manje ni više nego Marija Mandžukića, a zauzvrat uzeti široj javnosti malo poznatog klinca.

Riječ je o 19-godišnjem lijevom braniču Juanu Mirandi koji još nikad nije igrao za seniorsku momčad Barcelone u Primeri, ali je odigrao jedan susret protiv Tottenhama u Ligi prvaka.

Riječ je o darovitom beku koji je uglavnom nastupao za U-19 momčad Barcelone i dogurao do polufinala juniorske Lige prvaka.

Spomenuti list tvrdi kako je glavni motiv Juventusa u tom poslu riješiti se visoke Mandžukićeve plaće koju procjenjuju na pet milijuna eura godišnje te usput dobiti vrijednog igrača za budućnost.

Za Mandžu bi Barcelona bila drugi španjolski klub nakon Atletica, no 33-godišnjak mora dobro razmisliti želi li u momčad u kojoj su već Griezmann, Saurez i Messi. Cijela ova razmjena djeluje zapravo dosta nevjerojatnom…