KRUŽE GLASINE

Je li moguće da će Pašalić opet promijeniti ligu i klub?

23.12.2017 u 09:38

Bionic
Reading

U turskim medijima pojavila se priča kako će Mario Pašalić napustiti Spartak i već ove zime pojačati Galatasaray, čime bi se nastavila njegova nemirna karijera koju obilježava stalno mijenjanje momčadi...

Podsjetimo, mladi 22-godišnji igrač sredine terena prešao je iz Hajduka u Chelsea prije tri i pol godine, ali nikad nije dobio priliku u dresu londonskog kluba i svake godine su ga slali na posudbu.

  • +3
Mario Pašalić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Imao je priliku Pašalić dosad kao posuđeni igrač igrati u Elcheu, Monacu, Milanu, a ove sezone i moskovskom Spartaku za koji je nastupio u 15 utakmica ruskog prvenstva i postigao četiri pogotka, a jedan je dodao i u Kupu.

Kad smo posmislili da bi se Mario konačno mogao negdje skrasiti, ovih dana pojavila se informacija da je Galatasaray zainteresiran za njegove usluge i već ove zime bi ponovo mogao promijeniti sredinu.

Ta se priča pojavila u Turskoj, no njegov agent Marko Naletilić nije ju htio potvrditi za ruske medije pa ostaje na nivou glasine.

Obično je Pašalić selio tijekom ljeta i ako se ova posudba ostvari to bi bilo nešto novo u njegovoj karijeri. Galatasaray se i u prošlosti povezivao s hrvatskim veznjakom pa ne bi bilo iznenađenje da u budućnosti zaigra za njega, ako ne ovog proljeća, onda sljedeće jeseni...