navijači razočarani

U Italiji iznenađeni odlukom trenera Juventusa: Pjaca to nije zaslužio!

21.12.2017 u 11:44

Bionic
Reading

Iako se vjerovalo kako će Marko Pjaca zaigrati za seniorsku momčad Juventusa prvi put nakon devet mjeseci ove srijede protiv Genoe, Massimiliano Allegri neugodno je iznenadio navijače i talijansku javnost ostavivši ga na klupi...

Naš 22-godišnji krilni napadač dugo se oporavljao od teške ozljede koljena i trebalo mu je više od šest mjeseci da se vrati treninzima, a nakon što se u posljednjih mjesec dana dokazao solidnim igrama za juniorsku momčad Juventusa, Massimiliano Allegri priključio ga je prošlog vikenda seniorima.

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

Protiv Bologne Pjaca nije dobio niti minute, ali talijanska javnost bila je uvjerena kako će sigurno zaigrati u Kupu protiv Genoe ove srijede te se tako nakon punih devet mjeseci vratiti na torinski travnjak na koji je doveden kao veliki talent, za 23 milijuna eura iz Dinama.

No, trener Juventusa neugodno je iznenadio mnoge ostavivši ga na klupu cijelu utakmicu tijekom pobjede 2:0, a ako je suditi po Pjacinoj objavi na Twitteru nakon nedavnog božićnog domjenka, ni sam Marko se nije nadao da neće dobiti priliku i vjerovao je da će susret protiv Genoe biti njegov veliki dan.

Reakcije u Italiji nisu pretjerano pozitivne na takvu odluku Allegrija, a navijačima na društvenim mrežama nije jasna trenerova odluka.

'Uvođenje Chiellinija i Matuidija je bilo potpuno besmisleno. Allegri, što to radiš?', pita se jedan od njih, a drugi dodaje:

'Pjaca je zaslužio tih posljednjih pet minuta, a ne Matuidi.'

Marko će čini se s Allegrijem morati biti strpljiv i pričekati još neko vrijeme povratak na travnjak. Teško je vjerovati da bi mogao dobiti priliku u derbiju s Romom u subotu, ali 30. prosinca na gostovanju kod Verone možda i bi...