svi bruje o tome

Je li moguće da će Arsenal umjesto Wengera dovesti ovog banjalučkog trenera?

01.05.2018 u 16:36

Bionic
Reading

Ovog utorka svjetski nogometni mediji raspisali su se o mogućnosti da Željko Buvač preuzme Arsenal sljedeće sezone, a banjalučka Pravda tvrdi da je već sve dogovoreno...

Podsjetimo, riječ je o stručnjaku iz Banja Luke koji je čak 18 godina proveo uz Jürgena Kloppa, no posljednjih dana putevi su im se razišli, iako Liverpool proživljava odličnu sezonu.

Prema tvrdnjama britanskih medija, došlo je do sukoba između dvojice suradnika, no ovog utorka svjetski nogometni mediji raspisali su se o tome kako Željko Buvač odlazi s Anfielda u želji da preuzme Arsenal sljedeće sezone.

'Topnici' su nakon 22 godine odlučili zamijeniti trenera i zahvaliti se Arseneu Wengeru, a kao mogući nasljednici spominju se mnogi istaknuti stručnjaci, uključujući Luisa Enriquea, Brendana Rodgersa i Massimiliana Allegrija.

Sada se na tom popisu našao i Buvač koji je na glasu kao taktički genijalac i čovjek zaslužan za brzi uspon mladog Kloppa u vrh svjetskog nogometa.

Cijelu priču u javnost je pustio portal Pravdabl.com koji tvrdi da je Buvač sve već dogovorio s klubom iz sjevernog Londona. S obzirom da je isti banjalučki izvor prvi objavio priču o razlazu s Kloppom, njegove informacije definitivno nije za odbaciti...

  • +8
Arsene Wenger Izvor: Profimedia / Autor: Simon Moore / Focus Images