SKANDAL U NJEMAČKOJ

Pjacin suigrač požalio se na mobing, klub ga nakon toga odmah odlučio potjerati!

30.04.2018 u 20:45

Bionic
Reading

Max Meyer suspendiran je od strane Schalkea, nakon što je sportskog direktora Christiana Heidela optužio za mobing i izrazio želju što prije pobjeći iz kluba...

Riječ je o 22-godišnjem povremenom njemačkom reprezentativcu koji je odigrao 24 utakmice Bundeslige u dresu Schalkea ove sezone i pomogao momčadi osigurati plasman u Ligu prvaka.

No, njegov odnos s poslodavcem nije bio dobar, što je kulminiralo optužbama koje je iznio u intervjuu za dnevnik Bild na račun sportskog direktora.

'U posljednje vrijeme osjećam se kao da trpim mobing. Ne želim više ostati u Schalkeu i raditi s gospodinom Heidelom,' javno je priznao Max Meier te optužio sportskog direktora da mu je još prošle sezone rekao da slobodno može otići iz kluba.

U klubu su odmah reagirali suspenzijom Meiera i namjeravaju raskinuti ugovor s nezadovoljnim nogometašem već ovog ljeta, a javio se i prozvani Heidel.

'Takve izjave nećemo tolerirati. Prema Maxu Meieru smo se u Schalkeu uvijek korektno odnosili,' uvjerava Christian Heidel.

Tako će Schalke uoči nove sezone ostati bez Meiera, a vjerojatno i našeg Marka Pjace koji bi se trebao vratiti u Juventus iz kojeg je došao u Gelsenkirchen tek na posudbu...

  • +6
Marko Pjaca Izvor: Profimedia / Autor: N.N.