POTVRDILI IZ KLUBA

'Ivankoviću mjesto u Dinamu više nije sigurno!'

04.10.2013 u 21:27

Bionic
Reading

Nakon niza slabih rezultata uprava Dinama više čvrsto ne stoji uz Branka Ivankovića, potvrdio je predsjednik Mirko Barišić

Otkako je preuzeo klub, Ivanković je izgubio sve zahtjevne utakmice (Černomorec, Ludogorec, Hajduk), a bodove je ostavio i kod Zadra, dok je pobijedio tek slabašno Suhopolje u Kupu te Osijek u prvenstvu. No, ono najgore je što momčad igra za sve gore i gore te se čini kako trener nema kontrolu nad onim što se događa na terenu.


S obzirom da u Dinamu nemaju strpljenja niti razumijevanja za trenerske neuspjehe poput nekih europskih velikana, jasno je da se Ivankoviću trese stolica, ni dva mjeseca nakon preuzimanja kluba. Potvrdili su to i iz uprave.

'Naravno da mu pozicija nije sigurna iako je nedavno došao. Jasno smo rekli trenerima da imaju napraviti sve na planu voljnog momenta igrača, zajedništva. Fizičko, psihičko stanje, uigranost, to je sve na trenerima i neka naprave posao ,' prenosi Večernji.hr izjavu Mirka Barišića koji je također dodao da igrači neće biti dodatno novčano kažnjeni, jer im je sramotna izvedba na terenu kojom su se posljednjih tjedana predstavili svijetu dovoljna kazna.

Već su počela i prva nagađanja tko bi mogao naslijediti Ivankovića. Spominje se ime Roberta Prosinečkog, kojem prijeti otkaz u Kayserisporu kao eventualnog novog stratega 'modrih'. Ako Dinamo izgubi od Rijeke, pojavit će se zasigurno još imena kandidata...