ČEKA SE RIJEKA

Ivanković: Da ne vjerujem u momčadi - otišao bih

05.10.2013 u 15:28

Bionic
Reading

Nakon serije neugodnih poraza Dinamo čeka nedjeljni derbi s Rijekom (19 sati, Arenasport3) koja je u naletu. Ogled protiv riječkog sastava najavio je trener Ivanković koji je ponovio da vjeruje svojoj momčadi.

'Očekujem da momčad pokaže inat, da dokažu da mogu i da ne nose slučajno dres Dinama. Dečki nisu zaboravili igrati nogomet. Očekujem tri boda, a jasno nam je da nas čeka prava utakmica', kazao je u uvodu Ivanković koji se dotakao atmosfere u i oko momčadi.

'Nije ugodno gubiti utakmice i ne ostvarivati rezultate kakve očekujete, ali moji igrači su to ostavili iza sebe te se moramo izdignuti iznad toga. Povratak na pravi put je proces i za to je potreban određeni period te zahtjeva promjene koje se ne mogu napraviti preko noći.'


Za razliku od Dinama gdje su se nadvili sumorni oblaci, Rijeka je već dugo vrijeme u potpunoj euforiji.

'Rijeka je odlično ukomponirana i sjajno selekcionirana momčad, a kad je tako onda dolazi i sjajna atmosfera u momčadi što je pak ključno za prave rezultate'.

Za kraj trener 'modrih' se sudario s pitanjem o mogućem otkazu.

'Ne razmišljam o tome, a smatram kako imam dovoljno znanja da sve vratimo na pravu stranu. Da ne vjerujem u sebe i momčadi – otišao bih. Da, razgovarao sam s čelnicima kluba i logično da nitko nije zadovoljan'.