ima li pravo?

Ivanišević poludio zbog prljavog trika tenisača koji se približava svjetskom tronu!

30.03.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Goran Ivanišević koji trenira Miloša Raonića nije bio impresioniran ponašanjem na terenu Juan Martina Del Potra protiv njegovog igrača i optužio ga je da glumi da je ozlijeđen...

Podsjetimo, 29-godišnji Argentinac gazi sve pred sobom posljednjih tjedana. Osvojio ja Acapulco, a onda u finalu Indian Wellsa sredio i Roger Federera za novu veliku titulu, da bi ovog tjedna nastavio u istom stilu u Miamiju, gdje je dogurao do polufinala i prvi je favorit za osvajanje turnira.

  • +3
Juan Martin Del Potro Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ako Del Potro nastavi ovako igrati i pobjeđivati preuzet će vrh svjetske ljestvice tijekom 2018. godine, no žali se u Miamiju na umor i tvrdi da ga boli cijelo tijelo te da mora uzeti dužu pauzu.

'Moj najvažniji cilj je završiti ovu sezonu bez ozljeda,' izjavio je Juan Martin Del Potro kojem je nekoliko godina karijere propalo zbog ozljede zgloba.

Međutim, neki nisu impresionirani njegovim tvrdnjama o umoru i borbi protiv ozljeda. Goran Ivanišević trenira Miloša Raonića koji je u Miamiju u tijesnom meču izgubio od Argentinca u četvrtfinalu i uvjeren je da je protivnik njegovog pulena glumio.

Autor: Youtube

'Del Potro se ponaša tijekom meča kao da je ozlijeđen. Polako hoda, majstor je u tome. To je radio i protiv Miloša,' prozvao je legendarni hrvatski tenisač Del Potra.

Definitivno u tome ima istine i nije prvi put da Juan Martin to radi. Na prošlogodišnjem US Openu je također tvrdio da je mrtav umoran, vukao se po terenu i svejedno izbacio Rogera Federera u četvrtfinalu. Njegovi protivnici jednostavno ne smiju pridavati tome pažnju, jer Del Potro uvijek ima neku skrivenu rezervu u svom tijelu...