Podizanje temperature

Ivan Rakitić uoči povijesne utakmice poslao poruku Vatrenima, a fotografija s Neymarom koju je objavio sve govori; a tek komentari...

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 09.12.2022 13:34
  • Objavljeno 09.12.2022 u 12:44
Bionic
Reading

Uoči još jedne povijesne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, koja u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva igra protiv Brazila (16 sati), oglasio se bivši Vatreni Ivan Rakitić

Na društvenim mrežama Ivan Rakitić, koji se nedavno oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, objavio je fotografiju uz jasnu poruku podrške bivšim suigračima.

'Danas je veliki dan. Idemo svi zajedno, idemo Vatreni', napisao je Rakitić, a uz to je objavio fotografiju sa svojim bivšim suigračem iz Barcelone Neymarom. Naravno, fotografija je sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

No, ovom fotografijom Rakitić je želio svima dati do znanja koliko je ovo zapravo velika utakmica. Poznato je kako su on i Neymar veliki prijatelji, ali ipak je ovo još jedna povijesna utakmica za Vatrene. I zna se za koga kuca njegovo srce!

Ubrzo nakon objave krenuli su i komentari navijača na društvenim mrežama u kojima se vidi kako ga pravi navijači još nisu prežalili. Zamislite Vatrene s Rakitićem u veznom redu!

Što vi mislite o tome? Napišite na našem Facebook profilu.

  • +37
Hrvatski navijači razvili 200-metarsku zastavu ispred hotela Hilton Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal