Leagues Cup

Inter Miami je gubio 4:2, a onda se ukazao Leo Messi; pogledajte ovu majstoriju

07.08.2023 u 09:41

Bionic
Reading

Nogometaši Inter Miamija izborili su plasman u četvrtfinale Leagues Cupa, u drami jedanaesteraca su izbacili Dallas, a utakmicu je obilježio preporođeni Leo Messi koji je izvukao svoju momčad iz ponora nakon što je do 80. minute gubila 4:2

Osmina finala američko-meksičkog Leagues Cupa ponudila je pravu dramu u susretu Inter Miamija i Dallasa. Gosti iz Miamija poveli su već u 6. minuti golom Lea Messija i činilo se kako će to biti jednosmjerna utakmica...

No, Dallas se vratio u igru te je zabio tri gola u nizu. Prvo je Quignon u 37. minuti zabio za 1:1, potom je u 45. za vodstvo 2:1 zabio Kamungo, a na 3:1 za Dallas je u 63. minuti povisio Velasco.

Inter se vrlo brzo 'pribrao', na 3:2 u 65. minuti smanjuje Cremaschi, ali samo tri minute kasnije novi šok za Messija i suigrače jer je Taylor autogolom vratio prednost Dallasa na dva gola razlike, 4:2.

Dallas FC - Inter Miami 4:4 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: YouTube

Tako je bilo do 80. minute, a onda je i Dallas 'počastio' goste iz Miamija autogolom, Farfan je zabio u vlastiti gol za 4:3.

Tada se, na samom kraju susreta ponovno ukazao Leo Messi i u 85. minuti iz slobodnjaka fantastično zabio za 4:4.

U drami penala Messi je preuzeo odgovornost, prvi je pucao i zabio te je na kraju Inter slavio 5:3 i izborio četvrtfinale.

Messi je do sada odigrao četiri utakmice za Inter i zabio sedam golova. Tako sad drži četvrto mjesto liste najboljih strijelaca Intera svih vremena - ispred njega su Gonzalo Higuaín s 29, Leonardo Campana sa 16 i Robert Taylor s osam golova.