najavio susret s Istrom

Igor Tudor otkrio veliku slabost Hajduka pa se osvrnuo i na suđenje: 'VAR je dobrodošao, da ga nema, bili bismo zakinuti. Gazimo dalje!'

09.06.2020 u 15:13

Bionic
Reading

Igor Tudor je otrkio da Hajduku nedostaje golgeter i pohvalio VAR i sudačke odluke u korist Hajduka

Hajduk je u prvom kolu nakon povratka na terene nakon pandemije koronavirusa teškom mukom pobijedio Inter s 2:1, a sada ih čeka Istra koja je poražena od Rijeke s 3:1.Uoči tog susreta koji je na rasporedu u četvrtak u 21:05 (Arenasport 3) na Poljudu je održana konferencija za medije s trenerom Igorom Tudorom.

'Gledao sam Istru protiv Rijeke. Rijeka je vodila 1:0 u prvom dijelu, a dva puta su stigli u kazneni prostor. Istra je na kraju to mogla okrenuti. To je ekipa koja ima glavu i rep. Ipak, mi smo fokusirani na nas da budemo bolji nego protiv Intera i da dominiramo. Svaka utakmica u HT Prvoj ligi je teška. Ne vjerujem da će oni igrati bunker kao Inter, ali na nama je da uzmemo tri boda', rekao je Tudor pa se osvrnuo i na susret s Interom u kojem su gosti bili nezadovoljni suđenjem i odlukama sudaca i VAR-a u korist Hajduka:

'Bila je to prva utakmica nakon dva mjeseca. Igračima je bilo čudno i nismo igrali najbolje. Unatoč tome, vjerujem da smo trebali dati četiri ili pet golova. Naša je pobjeda čista, potvrđena i zaslužena. Pogledao sam tri utakmice i sve situacije su bile čiste. VAR je dobrodošao, da nije njega bilo Hajduk bi opet bio oštećen. Vidim puno negativnih stvari, a malo pozitive. Nije bilo briljantno, ali bilo je puno dobrih stvari.'

Tudor je otkrio i jednu veliku slabost Hajduka.

'Nemamo pravog golgetera. To nam fali. Pogotovo u ovakvoj utakmici kada igrate protiv bunkera i kada vam trena netko tko će na klasu to riješiti. No, ponavljam, bila je to potpuna dominacija. Smetaju me priče nakon utakmice. Kao da zadnjih 10 godine sve dobivamo s 5:0 pa da 2:1 protiv Intera nije više dobro. Idemo gledati pozitivnije, a ne samo da svi sve znamo na riječima. Svi smo jaki na riječima, komentarima i pisanju. Takav smo grad, ali nema veze. Idemo dalje, gazimo dalje. Ide Istra, bit će par promjena. Posavec će braniti, to vas vjerojatno zanima', poručio je Tudor.

  • +15
NK Hajduk - NK Inter Zaprešić; HT Prva liga; 27. kolo, 5.6.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nogomet se vratio na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vratio iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.