zvučno prezime

Ibrahimović karijeru nastavlja u novom članu Serie A; ovo je za njega pravi izazov

31.08.2023 u 11:22

Bionic
Reading

Iako se legendarni Zlatan Ibrahimović na kraju prošle sezone umirovio, ali na travnatim terenima Serie A ipak ćemo i dalje gledati prezime Ibrahimović

Ibrahimović nakon Ibrahimovića! Da, u talijanskoj nogometnoj ligi i dalje ćemo gledati Ibrahimovića.

No, u pitanju je mlađahni Arijon Ibrahimović (17) koji je odlučio napustiti minhenski Bayern i karijeru nastaviti u redovima talijanskog Frosinonea na jednogodišnjoj posudbi!

Njegova je 'prirodna' pozicija lijevo krilo i jedan je od najnadarenijih Bayernovih igrača svoje generacije. U Münchenu će ove sezone teško dobiti priliku, a imao je nekoliko ponuda njemačkih drugoligaša. Ipak je odlučio okušati se u Serie A, u redovima novog prvoligaša Frosinonea.

Arijon Ibrahimović je inače i velika nada njemačkog nogometa. Rođen je u Nürnbergu, a član mladih selekcija Bayerna je od 2018. godine. Ranije je nastupao za mlade momčadi Nürnberga i Greuther Fürtha. I ne, nije u nikakvom rodu sa Zlatanom... Roditelji su mu s Kosova, a Arijon je do sada igrao za njemačku U-16 i U-17 reprezentaciju.

Ugovor s Bayernom mu traje do kraja lipnja 2025. godine, ali će iskustvo ove sezone sakupljati u Serie A... Ibrahimović je opet na terenu!

Standings provided by Sofascore