kreće prema vrhu

Hrgović iz zagrebačke Arene poslao ozbiljnu prijetnju najboljim teškašima svijeta

09.09.2018 u 10:49

Bionic
Reading

Filip Hrgović poručio je boksačkog eliti da kreće po sve svjetske pojaseve te se nada da će mu i sljedeća borba biti u Hrvatskoj...

Hrvatski 26-godišnji boksač odradio je perfektan posao protiv Amerikanca Amira Mansoura ove subote u Zagrebu, nokautiravši ga već krajem treće runde.

  • +3
Zagreb Fight Night: Hrgović pobijedio Mansoura Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Bila je to šesta profesionalna pobjeda u Hrgovićevoj karijeri nakon koje je bio iznimno zadovoljan.

'Sve je dobro prošlo, Bogu hvala. Čak i bolje nego što sam očekivao. Mislio sam, iskreno, da će izdržati nekih šest, sedam rundi te da će onda početi padati i da ću ga onda tu negdje završiti. Ali došlo je to i prije. Nisam primio nijedan ozbiljan udarac. Stvarno sam dobro boksao. Ali ovo je tek početak, rekao je Filip Hrgović na konferenciji za novinare koji je pobjedom osvojio i interkontinentalni pojas:

'Pojas ko pojas, jest da je od prave kože, ali nije onaj pravi. Dobar je za početak, ali pravi pojas me još čeka. Ja želim pravi pojas WBC i sve svjetske pojaseve, ali puna Arena i podrška cijelog grada u kojem sam rođen, to je puno važnije.'

Brončani iz Rija nada se još jačem protivniku u sljedećem meču koji bi ga približio samom vrhu, a ne bi se žalio kad bi i ta borba bila na domaćem terenu.

'Poljud i Maksimir, to je moja želja, borit se za svjetsku titulu, gdje god bude, bit će spektakl i bit ću sretan ako iduća borba biti u Hrvatskoj,' dodao je u intervjuu za RTL.