Real i Liverpool ga žele

Hoće li Mbappe produžiti ugovor s PSG-om? Napokon se oglasio sportski direktor Leonardo, a njegova izjava dokaz je da su u panici

07.12.2020 u 10:03

Bionic
Reading

Kylian Mbappe, jedan od najboljih nogometaša svijeta, još nije produžio ugovor s francuskim Paris Saint-Germainom, a o svemu se napokon oglasio i sportski direktor Leonardo

Poznato je kako je 21-godišnji Kylian Mbappe, kojem ugovor s PSG-om ističe u ljeto 2022, velika želja Real Madrida i trenera Zinedinea Zidanea koji u svom zemljaku 'vidi nešto posebno', igrača koji bi preporodio kraljevski klub. Već mjesecima se na tom transferu radi u tajnosti...

Nikome nije jasno zašto Mbappe još nije produžio ugovor i čelnici PSG-a su zbog toga sve nervozniji.

U priču oko dovođenja Mbappea sada se uključio i Liverpool koji je navodno pripremio 'nemoralnu ponudu', a sve to stvara dodatnu nervozu sportskom direktoru PSG-a Leonardu.

Dodajmo kako je trenutačna vrijednost Mbappe prema transfermarktu oko 180 milijuna eura, ali isto tako jasno je kako – ako mladi Francuz ne produži ugovor – situacija postati komplicirana.

Iz izvora bliskih PSG-u i Mbappeu doznaje se kako su pregovori krenuli u dobrom smjeru i kako bi uskoro ugovor mogao biti produžen, a o svemu se oglasio i Leonardo.

'Razgovaramo i želja nam je da pregovaramo. I njemu je to želja. Sada je vrijeme da imaj bistriju ideju o svojoj budućnosti. Mislim da sve ide u dobrom smjeru, napravili smo pomak u zadnjih 15-ak dana i nastavljamo u istom smjeru', znakovit je bio Leonardo.

No, čim je Leonardo izašao u javnost s ovakvom izjavom jasno je kako će napraviti sve da mladu zvijezdu zadrže ne duže vrijeme, ali isto tako jedan krivi korak u pregovorima mogao bi sve zakomplicirati. Nakon otvorene ponude Real Madrida, koji usprkos krizi neće štedjeti na takvom igraču kojem bi sigurni bila čast igrati za Zidanea, sada je u priču ušao i moćni Liverpool. A vrijeme ide.

  • +6
Manchester United - PSG Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL