NEIZBJEŽNI PROBLEMI

Hajdukova isprika najvjernijim navijačima

03.10.2014 u 17:28

Bionic
Reading

Hajduk i Rijeka će u nedjelju jadranski derbi igrati na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju. Hajduk je (uz slaganje Riječana) prvo tražio odgodu koju nije dozvolio HNS, a zatim i izmjštaj utakmice u Zadar što pak nije dozvolila tamošnja policija. Tako će se dogoditi neprirodna situacija da svi pretplatnici neće moći iskoristiti svoju godišnju ulaznicu za derbi kola MAXtv Prve lige

Iz Hajduka su se oglasili priopćenjem kojega prenosimo u cijelosti:

Pozivamo sve navijače Hajduka koji će prisustvovati utakmici 11. kola MAXtv Prve lige Hajduk – Rijeka na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju da podrže Bijele fer i korektnim navijanjem.

Također zahvaljujemo svim navijačima na razumjevanju zbog problema nastalih uslijed prve promjene travnjaka i drenažnih slojeva još od davne 1979. godine i otvorenja samog stadiona Poljud. Ove godine uloženo je mnogo sredstava u obnovu infrastrukture, a ovo su ujedno i prvi ozbiljniji zahvati na infrastrukturi stadiona od njegove izgradnje.

Ispričavamo se svim navijačima koji su htjeli prisustvovati ovom sportskom događaju, a na žalost zbog kapaciteta stadiona Hrvatski vitezovi to neće moći. Hajduk je jednostavno imao moralnu obvezu osigurati mjesto pretplatnicima tj. onima koji su uz Hajduka cijelu godinu, svaku utakmicu.

Stoga pozivamo sve navijače Hajduka da u subotu 25. listopada 2014. dođu na utakmicu Hajduk – Lokomotiva, kada se Hajduk konačno vraća na Poljud ovoga puta na potpuno novom travnjaku,
stoji na službenoj klupskoj web stranici