3. PRETKOLO EL

Hajduk otputovao u Istanbul; poznato koje je igrače Hari Vukas poveo na okršaj kod turskog velikana

22.09.2020 u 18:25

Bionic
Reading

Odradili su hajdukovci na Poljudu i posljednji trening i zatim otputovali u Istanbul gdje ih očekuje nastavak kvalifikacija za Europsku ligu

U četvrtak u 20 sati po lokalnom vremenu na stadionu Turk Telekom Arena Bijele očekuje ogled 3. pretkola Europske lige protiv turskog Galatasaraya. Na popisu putnika trenera Harija Vukasa za put u najveći turski grad je sljedećih 20 igrača:

Marin Ljubić, Kristian Dimitrov, Darko Nejašmić, Leon Kreković, Marin Jakoliš, Mijo Caktaš, Dimitrios Diamantakos, Nihad Mujakić, Mario Čuić, Jani Atanasov 21 Jairo, Adam Gyurcso, Stanko Jurić, Ivan Dolček, David Čolina, Mario Vušković, Darko Todorović, Josip Posavec, Bassel Jradi i Karlo Sentić.

  • +7
Hajduk - Dinamo, 4. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

Službeni trening uoči susreta Vukasovi igrači odradit će u srijedu u večernjim satima.

'Galatasaray je odlična momčad, igramo u gostima i čeka nas težak posao. No, igra se samo jedna utakmica i mislim da su šanse 50-50. Moramo dati sto posto i nadam se da možemo proći dalje', izjavio je Diamantakos za internetski portal Hajduka i dodao:

'Moramo biti kompaktni i dobri u tranziciji, odnosnu u kontranapadu. No, mi smo Hajduk i znamo igrati s posjedom lopte. To bi trebao biti miks, morat ćemo igrati i jedno i drugo. Ako ćemo odigrati dobro u defanzivi sigurno ćemo nam se ukazati prilike i te šanse moramo iskoristiti.'

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.