DALJE AZERI I UKRAJINA

Futsal sramota: sa SP-a nas je izbacila namještaljka?

19.12.2011 u 19:35

Bionic
Reading

Hrvatski malonogometaši nisu uspješno završili kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Azerbajdžanu. Iako su ostvarili dvije pobjede, zatvorio se krug s tri reprezentacije (Azerbajdžan i Ukrajina) s po šest bodova

U tom krugu Hrvatska je bila najslabija. No naši malonogometaši sumnjaju da su se Ukrajinci i Azerbajdžanci dogovorili. Naime, njihova utakmica završila je 4:2, a bio je to točno onakav ishod kakav je potreban objema momčadima za daljnji krug kvalifikacija. U Hrvatskom nogometnom savezu najavljuju da će uputiti prigovor na ponašanje obiju reprezentacija jer snimka pokazuje očitu namjeru da se navedeni rezultat namjesti.

'Bojimo se ‘kuhinje’ između Azerbajdžana i Ukrajine, dan uoči posljednjega kola kvalifikacija za SP. Ma ovo je sramota! Ukrajinci su se sklanjali od lopte. To je bilo toliko smiješno da smo mi početkom drugom poluvremena napustili dvoranu, nismo htjeli to gledati. Čak su nam se i Azerbajdžanci ispričavali. Mislili smo uletjeti u teren i prekinuti utakmicu', ogorčen je bio hrvatski malonogometni izbornik Mato Stanković.