OPASNOST SA SVIH STRANA

Ferguson: Real ima najjaču kontru na svijetu

04.03.2013 u 20:49

Bionic
Reading

U utorak navečer nas očekuje nova velika utakmica u izvedbi nogometaša Manchester Uniteda i madridskog Reala. Na Old Traffordu će se igrati uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka

Prvi ogled u Madridu je završio bez pobjednika (1:1), pa je tako prije uzvrata i jednima i drugima ostalo dovoljno nade u prolaz. U epicentru zbivanja će opet biti Cristiano Ronaldo, ne samo zbog svojih ogromnih nogometnih vještina, već i jer će igrati protiv svoje nekadašnje momčadi. Uz to, podsjetimo, Portugalac će u utorak zaigrati prvi puta na Old Traffordu nakon ljeta 2009. godine, tijekom kojeg je prešao iz Uniteda u Real Madrid.

'Kada igrate protiv Ronalda onda možete očekivati samo probleme te večeri', rekao je trener Uniteda Alex Ferguson na konferenciji za novinare uoči utakmice:

'Naravno da ćemo prvenstveno morati paziti na Ronalda i najviše uoči utakmice razmišljam o tome kako ga zaustaviti. Ali, budemo li mnogo razmišljali o njemu, mogli bi nas drugi pokapati. U svakom slučaju, bit će ovo teška utakmica za nas, ali i za njih. Mogla bi odlučiti naša obrana, odnosno, hoćemo li na pravi način igrati protiv sjajnog napada', rekao je Ferguson, te dodao:

'Real ima najjaču kontru na svijetu. Samo se prisjetite kako su igrali na Camp Nou prije nekoliko dana. Tu trebamo biti pravi. Zapravo, svaki komadić obrambene taktike moramo odraditi savršeno'.